• 1401/06/27
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه دکتری گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

.

مدیر گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی از برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه دکتری و فارغ التحصیلی دانشجوی مقطع دکتری Ph.D رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر «محمدامین بهرامی» گفت: «جمشید بهمئی» پایان نامه خود را با عنوان «طراحی چارچوب تولیت مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی برای ایران» به راهنمایی دکتر «رامین روانگرد» و دکتر «محمدامین بهرامی» و مشاوره دکتر «پیوند باستانی» و دکتر «عبدالرحیم اسداللهی» در سال 1399 شروع کرد و در شهریور ماه 1401 موفق به دفاع گردید.

 

دکتر «بهرامی» در ادامه اظهار گفت: مشکلات سلامت سالمندان، یکی از موضوعات مورد توجه و از اولویت های بهداشتی و درمانی در اکثر جوامع است. در ایران، اگرچه هر یک از موسسات و نهادهای فعال در حوزه مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی، خدمات ارزنده و قابل توجهی به سالمندان ارایه می کنند، اما از نظر وجود یک نظام جامع، ناهماهنگ و بعضا غیر مکفی هستند. به همین دلیل و با توجه به فقدان یک ساختار مناسب و جامع و نبود مدیریت موثر منابع و ناهماهنگی بین سازمان ها، طراحی یک چارچوب جامع و فراگیر که بتواند مجموعه های پراکنده موجود را که در قلمرو ارایه خدمات و مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی مشغول ارایه خدمات هستند، سامان داده و آنها را از ساختار و کارکرد توسعه ای برخوردار سازد، به عنوان یک ضرورت ملی احساس می شد.

دکتر «بهرامی» همچنین افزود: این مطالعه کیفی چند روشی با رویکرد تحلیل محتوا، طی سال های 1400 - 1399 در دو گام، در سطح ملی و به صورت گذشته نگر انجام شد. در گام اول، با استفاده از روش های تحلیل اسناد و مصاحبه، سیاست های مراقبت های ارتقای سلامت سالمندان در ایران از طریق چارچوب مثلث سیاست گذاری والت و گیلسون مورد تحلیل قرار گرفت. در گام دوم، تحلیل داده های حاصل از تولیت مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی با استفاده از تلفیق روش شناختی و با بکارگیری روش مثلث سازی از رویکردهای تحلیل محتوای کیفی جهت­دار و روش تحلیل چارچوب انجام شد. در نهایت، چارچوب اولیه ی تولیت مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی توسط تیم پژوهش طراحی شد و در یک جلسه پنل کوتاه خبرگان، نهایی گردید.

مدیرگروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در ارتباط با بخشی از نتایج این پژوهش گفت: در سیاست گذاری برای مراقبت های ارتقای سلامت سالمندان چالش های متعددی وجود دارند که از جمله این چالش ها می توان به چالش های رهبری و تولیت، چالش های اجرایی، چالش های سیاست گذاری، چالش های محیطی و چالش های برون بخشی و دورن بخشی اشاره کرد.

در پایان «دکتر بهرامی» در رابطه با نتیجه این مطالعه افزود: تولیت مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی در کشور با چالش های متعددی مواجه است. با تلاش در جهت رفع این چالش ها می توان شرایط را برای ایجاد یک تولیت مناسب برای مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی در کشور فراهم نموده و از طریق بهبود فرآیند سیاست گذاری و ورود موضوع مراقبت های ارتقای سلامت سالمندی به دستور کار سیاست گذاران و نیز برنامه­ریزی و اجرای سیاست های مناسب، به حفظ و ارتقای مراقبت های سلامتی سالمندان کمک کرده و به نیازهای سلامتی آنان پاسخ مناسبی داد./ف.غزنوی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 66672
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید