• 1403/07/16
دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری کارگاه «آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی و تهیه جدول سرچ استراتژی»

دفتر استعداد های درخشان دانشکده برگزار کرد؛

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، کارگاه «آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی و تهیه جدول سرچ استراتژی به کمک MeSH»  به همت دفتر استعداد درخشان دانشکده مدیریت و با همکاری مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت، برگزار شد.

این کارگاه با محوریت تعیین موضوع مقاله، بررسی مشکلات در رابطه با موضوع و هم چنین استراتژی جستجو، با تدریس دکتر «فریده سادات جلالی»، دکتری تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و پژوهشگر مرکز تحقیقات منابع انسانی سلامت، برگزار شد. دکتر «فریده سادات جلالی» اطلاعات ارزشمندی در رابطه با جستجو در پایگاه های مختلف اطلاعاتی مانند گوگل، اسکولار، پابمد و سایر پایگاه های اطلاعاتی و چگونگی سرچ ساده و اختصاصی در این پایگاه ها را، در اختیار دانشجویان قرار داد.

این کارگاه روز یکشنبه 15 مهر 1403، از ساعت 11:30 الی 13 در کلاس شماره 7 دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار شد./س. حیدریان

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها