• 1403/07/22
دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

برگزاری کارگاه «آشنایی با رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی همراه با معرفی المپیاد دانشجویی وزارت بهداشت»

دفتر استعداد درخشان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار کرد؛

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، کارگاه «آشنایی با رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، آینده شغلی و زمینه های ادامه تحصیل همراه با معرفی المپیاد دانشجویی وزارت بهداشت» با تدریس «صدیقه سادات طباطبائی فر»، کاندیدای دکتری تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و دبیر کمیته دانشجویی استعداد درخشان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار شد.

در این کارگاه، به موضوعاتی هم چون معرفی سه مقطع رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، کوریکولوم آموزشی این رشته تحصیلی، نقش های دانش آموختگان در جامعه، توانمندی ها و مهارت های مورد انتظار برای دانش آموختگان و زمینه های ادامه تحصیل؛ و هم چنین به توضیحاتی پیرامون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، انواع حیطه های آن، شرایط شرکت کنندگان و مزایای شرکت در المپیاد اشاره شد.

این کارگاه روز شنبه 21 مهر 1403، از ساعت 11:30 الی 12:30 در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار شد./س. حیدریان

• گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها