• 1401/06/21
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه ارشد گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

.

مدیرگروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی از برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه ارشد و فارغ التحصیلی دانشجوی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر «محمدامین بهرامی» گفت: «صدیقه سادات طباطبائی فر» پایان نامه خود را با عنوان «بررسی هزینه اثربخشی رژیم های دارویی ترکیب FOLFOX6با Bevacizumab و ترکیبFOLFOX6با Cetuximab در بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال مرحله چهار مراجعه کننده به بیمارستان امیر در سال 1399-1400»به راهنمایی آقای دکتر«رامین روانگرد» و آقای دکتر «عبدالصالح جعفری» و مشاوره آقای دکتر «مهدی دهقانی» در سال 1400 شروع کرد و در شهریور ماه 1401 موفق به دفاع گردید.
 
دکتر «بهرامی» در ادامه گفت: پیشرفت داروهای جدید و موثراما هزینه بر با سرعت زیاد در حال انجام است. درحالی که درمان های جدید معمولانسبت به درمان های قدیمی قیمت خرید بالاتری دارند، اما هنگام در نظر گرفتن تمام هزینه ها و پیامدها، ممکن است درمان موثرتری داشته باشند. این موضوع، خصوصا دردرمان های جدید و هدفمند آنکولوژی که اغلب، هزینه های به دست آوردن دارو بالا است،بیان می شود. بنابراین، تحلیل هزینه اثربخشی به طور فزاینده ای توسط تصمیم گیرندگان برای تعیین این که کدام دارو بایددرفهرست عمومی داروها قرار گیرد،استفاده می شود.دکتر «بهرامی» افزود: این مطالعه، یک مطالعه کاربردی،توصیفی-تحلیلی و مقطعی از نوع ارزیابی اقتصادی کامل(مطالعه هزینه اثربخشی) بود که با استفاده از درخت تصمیم گیری و از دیدگاه جامعه بر روی کلیه 88 بیمار مبتلا به سرطان کولورکتال مرحله چهار مراجعه کننده به بیمارستان امیر در سال 1400-1399 به روش سرشماری انجام گرفت. دراین مطالعه، هزینه های مستقیم درمانی و غیر درمانی و هزینه های غیرمستقیم محاسبه شدند. همچنین، پیامد اثربخشی، میزان پاسخ عمده (Major response) به ترکیب دارویی و پیامد مطلوبیت، کالیبود. داده ها با استفاده از نرم افزار Treeage 2011 وExcel2016 تحلیل شدند. جهت تعیین قوت نتایجحاصل از ارزیابی مداخلات، تحلیل حساسیت یک طرفه و احتمالاتی انجام شد.
مدیرگروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در پایان گفت: براساس نتایج مطالعه، با توجه به این که ترکیب FOLFOX6 با Cetuximab هزینه اثربخشتر و هزینه مطلوب تر ازترکیب FOLFOX6 با Bevacizumab بوده است، پیشنهاد می شود این ترکیب دارویی در طراحی دستورالعمل های بالینی برای بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال ایران دراولویت قرار گیرد./ ف.غزنوی
پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 66197
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید