معرفی گروه اقتصاد سلامت

دوره کارشناسی ارشد اقتصاد بهداشت با سه گرایش  «سیاست گزاری در برنامه ریزی بهداشت و درمان»، «توسعه و درمان »، «اقتصاد سنجی بهداشت و درمان» جهت داوطلبان پیش بینی شده است. دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به استناد رای صادره درصد و نود و چهارمین شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی مورخ  2/3/1388، و با هدف توسعه دانش و تخصص در زمینه اقتصاد سلامت، هدایت پژوهش ها در زمینه اقتصاد سلامت، و  مشارکت با WHO- EMRO و دانشگاه های بین المللی برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی از مهر ماه سال 1388 با ظرفیت 5  نفر پذیرش دانشجو در رشته اقتصاد سلامت را آغاز کرد.

تعداد اعضای هیات علمی گروه اقتصاد سلامت 6 نفر با تخصص های اقتصاد سلامت، اقتصاد و مدیریت دارو، و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی می باشد.

شرایط ورود

داوطلبان ورود به این دوره ملزم به داشتن مدرک کارشناسی در یکی از رشته های گروه پزشکی، اقتصاد، مدیریت، حسابداری، مهندسی پزشکی و دکترای حرفه ای رشته های پزشکی می باشند. دوطلبان دروسی با موضوعات مدیریت و اقتصاد را در آزمون ورودی جزء مواد امتحانی خود دارند.

واحدهای درسی

مجموع دروس اصلی و تخصصی در این دوره ۳۲ واحد است. هر واحد عبارت است از١٧ساعت درس نظری و یا ٣٤ ساعت درس عملی. تقسیم بندی واحد های درسی دوره کارشناسی ارشد اقتصاد بهداشت به شرح زیر است:

-دروس اجباری: ٢٢ واحد

-دروس تخصصی:٦ واحد

-پایان نامه: ٤ واحد

فرصت های شغلی

فارغ التحصیلان این رشته می توانند در تمامی سطوح ساختار نظام بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اعم از واحد های وزارت متبوع و سازمان های وابسته، دانشگاه های علوم پزشکی کشور و بیمارستان های وابسته، شبکه بهداشت و درمان، سازمان های مربوط به بیمه سلامت، و حتی بخش های غیر دولتی خدمات بهداشتی و درمانی به خدمت اشتغال ورزند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-2-2 9:18        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ