دانشجویان با نحوه تدوين برنامه ريزي شخصي در طول زندگي تحصيلي و شغلي آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، كارگاه برنامه ريزي توسعه فردي با هدف آشنايي دانشجويان با ضرورت نحوه تدوين برنامه ريزي شخصي در طول زندگي تحصيلي و شغلي برگزار گرديد .

دکتر سجاد دلاوری عضو هیئت علمی دانشکده دراين كارگاه ضمن بيان دلايل اهميت برنامه ريزي توسعه فردي به چالش هاي موجود دراين زمينه با ارائه مثال هاي كاربردي نيز پرداخت.

وی با بیان مراحل تدوين برنامه توسعه فردي، يك نمونه برنامه ريزي توسعه فردي تدويني به شركت كنندگان نشان داد.

درانتها نيز با نمايش فيلمي با عنوان چشم اندازVision ) نحوه كاركرد برنامه ريزي توسعه فردي را در رسيدن به اهداف فردي و توسعه شخصي بيان کرد.

این کارگاه در روز سه شنبه 28 آذر ماه توسط دفتر استعداد و عملکرد درخشان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید و مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-10-4 16:33        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ