برگزاری تور بیمارستانی و جلسه عصرگاهی مدیران در بیمارستان نمازی

دومین تور بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز  با حضور مدیران ارشد دانشگاه، مدیران بیمارستان ها، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در بیمارستان نمازی برگزار گردید.

بر اساس برنامه ی این جلسات، ابتدا در هفته ی اول دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی با تشکیل کمیته های تخصصی، از بخش های مختلف بیمارستان بازدید نموده و چالش ها و مشکلات رصد شده را استخراج می کنند(تور بیمارستانی)؛ سپس بعد از یک هفته مطالعه و کار تحقیقاتی بر روی چالش های مورد نظر، جلسه عصرگاهی با حضور مدیران ارشد دانشگاه و مدیران بیمارستان ها برگزار می گردد و دانشجویان به تجزیه و تحلیل مشکلات پرداخته و در نهایت راهکارها و پیشنهادات خود را در راستای حل مشکلات ارائه می نمایند و در آخر با مشارکت اساتید و مدیران بیمارستان به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده می پردازند.

در جلسه عصرگاهی مدیران روز دوشنبه مورخ 8/4/94 دانشجویان به نمایندگی از کمیته تخصصی مربوطه به بررسی paperless کردن مدارک پزشکی و مشکلات اتاق عمل بیمارستان نمازی و همچنین نقد اساسنامه هولدینگ های بیمارستان های داروخانه ها و در نهایت ارائه نتایج تحقیق بررسی هزینه های آمبولانس های دانشگاه پرداختند. در ادامه این مباحث، مدیران و اساتید با مشارکت فعال، ابعاد مختلف مسائل را تحلیل نمودند.

در انتهای جلسه آقای دکتر براتی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی ضمن تشکر از حضور ارزشمند مدیران دانشگاه، خواستار تداوم مشارکت فعال مدیران بیمارستان ها در این جلسات شدند و در آخر از همکاران بیمارستان نمازی آقای دکتر ادراکی و آقای خان سالار به جهت میزبانی این جلسه تقدیر نمودند.

در این جلسه علاوه بر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید دانشکده، سرپرست مدیریت امور بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه آقای دکتر هاشمی و مدیر  نوسازی و توسعه سرمایه انسانی وتحول اداری دانشگاه آقای دکتر فصیحی نیا به همراه مدیران بیمارستان های نمازی، شهید فقیهی، شهیدرجایی، خلیلی ،حافظ، امیر، ابن سینا، مادر و کودک و درمانگاه پوستچی حضور داشتند.
لازم به ذکر است اولین توربیمارستانی در هفته های گذشته در بیمارستان شهید فقیهی برگزار گردیده بود.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-4-13 10:09        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ