نفرات برتر طرح های کاربردی در زمينه ی علوم پزشکی و سلامت همراه از دانشکده ی مديريت و اطلاع رسانی پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر «رکسانا شریفیان» مدیر گروه اطلاعات سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از برگزیده شدن طرح های کاربردی دانشجویان این دانشکده در زمینه علوم پزشکی و سلامت خبر داد.

دکتر «شریفیان» بیان کرد:برنامه کاربردی «ورزش درمانی برای کمردرد» یک اپلیکیشن مبتنی بر موبایل است و حاصل  طرح پایان نامه ای با عنوان تاثیر توانبخشی از راه دور بر درد، شاخص های بالینی تعادل، ناتوانی عملکردی و کیفیت زندگی بیماران میتلا به کمردرد مزمن غیر اختصاصی است. از طریق این نرم افزار کاربردی حرکات ورزشی با نام ورزش های ثبات دهنده  به بیماران مبتلا به کمردرد مزمن غیر اختصاصی ارائه می شود.

وی افزود:این طرح حاصل تلاش فاطمه نيکنام فارغ التحصيل مقطع کارشناسی ارشد رشته ی فناوری اطلاعات سلامت می باشد.

مدیر گروه اطلاعت سلامت در ادامه گفت: نتیجه تلاش الهام فلاح نژاد فارغ التحصيل مقطع کارشناسی ارشد رشته ی فناوری اطلاعات سلامت، طراحی «سیستم ثبت تاریخچه و سیر پیشرفت بیماری در بخش مراقبت های ویژه» است.

که این سیستم مبتنی بر وب بوده و حاصل طرح پایان نامه ای با عنوان طراحی و پیاده سازی سیستم تاریخچه و سیر پیشرفت بیماری مراقبت های ویژه در بیمارستان نمازی شیراز است. این نرم افزار جایگزین فرم کاغذی تاریخچه و سیر بیماری در بخش مراقبت های ویژه اورژانس، مرکزی و عمومی شده است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-12-13 16:53        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ