حضور دانشجویان سلامت در حوادث و بلایا در رزمایش بزرگ پرتویی (زمینی، دریایی و هوایی) در بوشهر

دانشجویان سلامت در حوادث و بلایا در رزمایش بزرگ پرتویی (زمینی، دریایی و هوایی)  که در بوشهر برگزار شد حاضر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمودرضاپیروی مدیرگروه سلامت در حوادث و بلایای  دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از حضور دانشجویان و اساتید این رشته در رزمایش بزرگ حوادث پرتویی – هسته ای  که  در روز پنجشنبه دوازده اردیبهشت ماه در بوشهر برگزار گردید خبر داد.

دکتر « پیروی » بیان کرد: محوریت این رزمایش با سازمان پدافند غیرعامل کشور و در محل و شعاع پنج کیلومتری نیروگاه اتمی بوشهر با کارگروه های مختلف تمام سازمان های متولی برگزار گردید.1200 نفر از ساکنین بندرگاه، هلیله و شهرک مروارید از طریق خشکی، دریایی و هوایی منطقه را تخلیه و به اسکان اضطراری انتقال نمودند. امداد و نجات، اقدامات پیش بیمارستانی مصدومین، آلودگی زدایی در سایت تخصصی و پایش ثانویه در بدو ورود بیمارستان با حضور متخصصین انجام پذیرفت.

وی اظهار داشت: دانشجویان دکترای سلامت در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی شیراز آموخته های حاصل از این بازدید را در شناخت چگونگی پاسخ به حوادث پرتویی، مانیتورینگ و دستگاه های کاشف پرتویی، زیرساخت های آلودگی زدایی، آمادگی بیمارستانی برای حوادث پرتویی را بسیار ارزشمند ارزیابی نمودند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1398-2-17 10:18        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ