فعالیت های دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، سرپرست دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از برگزاری برنامه های هفته سلامت خبر داد.

دکتر زهرا کاووسی بیان کرد: برپایی غرفه سلامت، ارائه خدمات غربالگری و توزیع پمفلت های آموزشی، برگزاری سمینار سلامت روان و سلامت خانواده برای دانشجویان از برنامه های هفته سلامت در دانشکده بود.

وی در ادامه افزود: همچنین فعالیت هایی از قبیل برگزاری جشنواره غذای سالم، فلورایدتراپی برای سلامت دهان و دندان کودکان شش تا دوازده سال، ترویج ورزش همگانی، برپایی ایستگاه ارائه خدمات غربالگری سلامت، آموزش رعایت مسائل بهداشتی برای جلوگیری از بیماری های انگلی در ابتدای بلوغ دختران، آموزش بهداشت دهان و دندان، بهداشت روان و تغذیه مناسب در مدارس دخترانه و پسرانه، آموزش کنترل خشم، بهداشت بانوان و تربیت فرزند  توسط دانشکده مدیریت اطلاع رسانی پزشکی در منطقه داریون و دیندارلو انجام شد.

سرپرست دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی افزود: این اقدامات توسط استاد و دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی انجام گردید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1398-2-9 15:13        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ