برپایی غرفه سلامت در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت

غرفه آموزش سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت از تاریخ اول لغایت هفتم اردیبهشت در طبقه چهارم دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی بر پا گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ طبق برنامه هرساله؛ به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت؛ به همت تعدادی از دانشجویان، کارکنان و واحد روابط عمومی؛ غرفه آموزش سلامت برپا گردید. دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده ضمن بازدید از این غرفه، با مطالعه پمفلت ها و تماشای کلیپ های آموزشی تصویری با شعار هفته سلامت امسال(غلبه بر دیابت) و همچنین مطالبی حول محور ارتقا سلامت و پیشگیری از بیماری های دیابت، فشارخون، سرطان، مسمومیت های غذایی و... آشنا شدند.

در این غرفه یکی از اساتید دانشکده با استفاده از دستگاه فشارسنج، میزان فشارخون بازدیدکنندگان داوطب از غرفه ها را سنجیده و به آنها توصیه های بهداشتی ارائه نمودند.

این غرفه در آخرین روز ازهفته سلامت به کار خود خاتمه داد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-2-11 11:56        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ