اعزام دانشجویان سلامت در حوادث و بلایا به مناطق سیل زده

جمعی از دانشجویان و اساتید دکتری سلامت در حوادث و بلایا دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به مناطق سیل زده اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمودرضا پیروی مدیر گروه سلامت در حوادث و بلاها از اعزام دانشجویان و اساتید این رشته به مناطق سیل زده خبر داد.

دکتر پیروی بیان کرد: با توجه به اینکه در هفته اول فروردین ماه، سازمان‌های هواشناسی خبر از ورود سامانه ی بارشی متراکم در جنوب و غرب ایران دادند و این سامانه ی بارشی در پنجم فروردین‌ماه، موجب ایجاد سیلاب و خسارت‌های جانی و مالی در ۲۵ استان ایران شد، گروه سلامت در بلایای دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پی حادثه اخیر سیل در استان های مختلف سه گروه ارزیاب ازدانشجویان دکتری سلامت در حوادث و بلایا به مناطق سیل زده اعزام نمود تا ضمن کسب تجریه و ارایه راهکارهای لازم درمحیط، درس آموخته ای را در این خصوص جمع آوری نماید.

مدیرگروه سلامت در حوادث و بلایا افزود:در بازدیدی که توسط دکتر لیلا محمدی نیا عضو گروه سلامت در حوادث و بلاها و حکمت الله مرادی از مناطق سیل زده خوزستان (دشت آزادگان-هویزه-حمیدیه) و روستاهای تحت پوشش آن انجام گرفت بررسی جامعی از نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدید ها سازمان های درگیر صورت گرفت .

وی در ادامه بیان کرد:همچنین به دنبال وقوع سیلاب در فروردین ماه در استان لرستان، در تاریخ 22 فروردین ماه نیز مهدی امیرخانی و حجت الله نجفی  دانشجویان رشته سلامت در حوادث و بلایا به منظور بررسی میدانی با اهداف آموزشی، پژوهشی، امدادی و ثبت تجارب و درس آموخته های مرتبط با بلایای سیلاب به مدت پنج روز راهی مناطق وقوع سیلاب شدند و از قسمت های مختلف درگیر سیلاب از جمله شهر های خرم آباد، پل دختر، معمولان و تعدادی از روستاهای درگیر سیل بررسی های لازم برمبنای اهداف مدنظر دپارتمان سلامت در حوادث و بلایا به عمل آمد.

دکتر پیروی افزود: میلاد احمدی و فرناز رهنورد دانشجویان دکتری سلامت در حوادث و بلایا طی بازدیدی پنج روزه از تاریخ 21 تا 25 فروردین ماه  از مناطق سیل زده استان گلستان به بررسی و ارزیابی اقدامات بهداشت و درمان و هلال احمر در این منطقه پرداختند.

شایان ذکر است کلیه گزارشات و مستندات به انضمام درس آموخته های مربوط به بازدید مذکور در جلسه دپارتمان به صورت مبسوط با حضور کلیه دانشجویان و اعضای گروه  مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1398-2-8 11:39        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ