برگزاری جشن دانشجویان جدیدالورود
(رویش)

در روز چهارشنبه مورخ 19/7/96 مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود در سالن اجتماعات دانشکده برگزار گردید.  به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در این مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی، آقای دکتر لطفی ریاست، خانم دکتر محمودزاده معاون فرهنگی دانشجویی، خانم دکتر کاوسی معاون آموزشی، خانم دکتر رضایی معاون پژوهشی دانشکده به دانشجویان خیر مقدم گفته و مدیر گروه های رشته های (مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و فناوری اطلاعات سلامت)، مسئول اساتید مشاور، مسئول فرهنگسرای نهاد رهبری، مسئول کتابخانه دانشکده و نماینده دفتر استعدادهای درخشان و عضو بنیاد ملی نخبگان صحبت کردند. در ادامه همزمان با برگزاری کارگاه خود مراقبتی جوانان بسته های فرهنگی و پذیرایی در میان دانشجویان توزیع گردید. همچنین چندین کلیپ پخش و مسابقه های جذاب برگزار و به منتخبین هدایایی اهداء گردید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-7-23 8:45        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ