دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ورودی 95 برای ورود به بیمارستان سوگند یاد کردند.

در روز دوشنبه نهم مهر ماه مراسم روپوش سفید دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی ورودی 95 در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر« پیوند باستانی» مدیرگروه رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از برگزاری مراسم روپوش سفید دانشجویان رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ورودی 95 خبر داد.

دکتر«باستانی» بیان کرد: در این مراسم که با حضور معاون آموزشی دانشکده، اساتید و مربیان کارآموزی دانشجویان برگزار گردید، دکتر صابر استاد گروه اخلاق پزشکی با بیان مباحث اخلاقی، مواردی که دانشجویان باید در کارآموزری در محیط بیمارستان رعایت کنند را به آن ها خاطر نشان کرد.

وی ادامه داد: دکتر رامین روانگرد معاون آموزشی دانشکده نیز در جمع دانشجویان حضور داشته و دستورالعمل های کارآموزی را برای دانشجویان شرح داد و از دانشجویان خواست موارد اخلاقی و انضباطی را رعایت کرده و از محیط بیمارستان برای کسب علم و تجربه نهایت استفاده را ببرند.

او افزود: این مراسم با قرائت
سوگندنامه اخلاق حرفه ای توسط دانشجویان پایان یافت.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-9 14:19        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ