برگزاری جشن رویش دانشجویان جدید الورود

جشن رویش دانشجویان جدید الورود با حضور مسولین واساتید دانشکده در روز سه شنبه مورخ 31 شهریورماه در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیات روح بخش کلام ا... مجید توسط قاری کشوری آقای آبیار برگزار گردید.در ابتدای مراسم ریاست محترم دانشکده آقای دکتر براتی ضمن عرض تبریک به مناسبت اول مهر و بازگشایی مراکز دانشگاهی؛ ورود دانشجویان جدید الورود را خیرمقدم گفته و حضور دانشجویان عزیز را مایه مباهات و خرسندی دانشکده دانستند و خاطر نشان کردند؛ امیدوارم با تلاش مستمر و عزم راسخ دانشجویان و همکاری و بسترسازی مناسب اساتید و مسئولین دانشکده؛ بتوانیم مسیر رشد و شکوفایی علمی و پژوهشی را با سرعت بیشتری طی کنیم. همچنین در ادامه جشن رویش؛ امام جماعت دانشکده حاج آقای ذوالقدر نیز ضمن خیرمقدم به دانشجویان؛ ورود به دانشگاه را فرصتی مغتنم برای رشد علمی و معنوی و خودسازی بیشتر دانستند و بیان کردند انشالله دانشجویان از همین لحظه قدر فرصت های طلایی دوران دانشجویی را بدانند.

در ادامه برنامه به ترتیب معاونین محترم آموزشی و فرهنگی دانشجویی خانم ها دکتر کاووسی ودکتر محمود زاده و همچنین معاون محترم پشتیبانی آقای ماهر به خوشامدگویی و بیان توضیحاتی در خصوص معاونت مربوطه پرداختند.

در انتهای مراسم کلیپ های شاد و مسابقه دانشجویی برگزار شد و مراسم با صرف شیرینی و شربت خاتمه یافت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-7-1 12:53        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ