برگزاری آئین رویش در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

دانشجویان کارشناسی ورودی جدید دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در آئین رویش، گرد هم آمدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در روز شنبه هفتم مهرماه دانشجویان ورودی جدید دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی با حضور مدیران و مسوولان این دانشکده، با واحدها، عملکرد و وظایف هر واحد، آشنا شدند.

دکتر «محمودرضا پیروی» رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، با حضور در جمع دانشجویان جدید دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، ضمن تبریک موفقیت برای پذیرش در این دانشگاه، از دانشجویان خواست همچون گذشته در زمینه تحصیل علم کوشا بوده و در تمام زمینه ها فعالیت داشته باشند.

دکتر«زهرا محمودزاده ثاقب» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده بیان کرد: معاونت های آموزشی و پژوهشی، مدیران گروه های مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و فناوری اطلاعات سلامت، نهاد نمایندگی ولی فقیه، دفتر استعداد های درخشان و مسئول اساتید مشاور از جمله واحدهایی بودند که در کنار معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به معرفی و تشریح وظایف و شیوه عملکرد خود پرداختند.
او اضافه کرد: توزیع بسته های فرهنگی، برگزاری مسابقه و پخش کلیپ قوانین و مقررات پوشش در دانشگاه ها از دیگر برنامه های این مراسم بود.
در حاشیه برنامه بسیج دانشجویی نسبت به ثبت نام دانشجویان اقدام نمود.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-8 8:01        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ