دوره آموزشی بهبود روابط زناشویی در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در روز چهارشنبه بیست و یکم شهریور ماه دوره آموزشی با عنوان بهبود روابط زناشویی ویژه کارکنان در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.
« نادری » مشاور موسسه بهار نکو در این دوره نکاتی در خصوص تفاوت های موجود بین زن و مرد، روانشناسی زن و مرد و مهارت های زندگی بیان نمود.
« نادری » بیان کرد: به طور کلی تفاوت هایی بین زن و مرد وجود دارد که آگاهی از این تفاوت ها و توجه به آن ها می تواند بسیاری از مشکلات را حل نماید.
وی ادامه داد: برای بهبود روابط زناشویی، زن و مرد باید به اتفاق یکدیگر به مراکز مشاوره مراجعه داشته باشند و از مشاوره به صورت انفرادی خودداری کنند.
این موضوع مورد بحث و استقبال شرکت کنندگان در جلسه قرار گرفت.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-6-21 14:18        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ