پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

ریاست دانشکده، در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده، تبریک گفت. در متن پیام دکتر لطفی آمده است که :

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن و ماه ذکرخدا به پایان رسید.خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوا برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود. عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن، اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

عید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی به برکت یک ماه عبادت خالصانه و تلاش برای زدودن زنگارهای گناه و انحراف و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه مبارک رمضان است. عید فطر برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود.

بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در تبیین معنای عید واقعی می فرمایند: عید واقعى آن وقتى است که انسان رضاى خدا را به دست بیاورد، درون خود را اصلاح کند... .مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز می فرمایند: «ماه رمضان و عید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طَیّبه در نفس خویش استفاده کنند».

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، حلول این عید بزرگ را به جامعه دانشگاهی، اساتید معزز، دانشجویان گرامی و همکاران عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و اميدوارم كه با بهره‌گيري از توفيقات ماه مبارك رمضان و با انگيزه‌اي پر شورتر و همتي والاتر، مجموعه دانشگاه را در مسير اعتلا و نيل به آرمان‌هاي بلندش بيش از پيش ياري رسانيم.

دکتر فرهاد لطفی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی