حضور رئیس دانشکده علوم بهداشتی دانشگاه امریکایی بیروت در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در روز گرامیداشت مقام استاد

دکتر ایمان نُویِّد رئیس دانشکده علوم بهداشتی دانشگاه امریکایی بیروت ضمن حضور در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی و دیدار با اعضای هیئت علمی دانشکده؛ در مراسم گرامیداشت مقام استاد شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ دکتر ایمان نُویِّد رئیس دانشکده علوم بهداشتی دانشگاه امریکایی بیروت و همسرشان رئیس انجمن پرستاری لبنان، که در سفر توریستی به ایران در شیراز به سر می بردند؛ با دعوت رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی ضمن حضور در دانشکده و دیدار با اعضای هیئت علمی؛ در مراسم گرامیداشت مقام استاد که در روز شنبه مورخ 95/2/11 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید شرکت نمودند.

در ابتدای این مراسم، رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی ضمن خیرمقدم به مهمانان خارجی؛ روز استاد را به اساتید حاضر در جلسه تبریک گفتند. دکتر براتی ضمن تشکر از زحمات اساتید دانشکده در یکسال گذشته؛ کسوت معلمی را شغل و پیشه انبیا الهی دانستند.

در ادامه معاون آموزشی دانشکده ضمن معرفی اساتید حاضر در جلسه؛ جهت آشنایی مهمانان خارجی، توضیحاتی را در خصوص وضعیت آموزشی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نظیر تعداد رشته ها و مقاطع آموزشی ارائه نمودند. همچنین دکتر کاوسی در ادامه سخنان خود مطالبی را در خصوص اصلاحات و چالش های نظام سلامت درایران و معرفی طرح تحول نظام سلامت بیان کردند.

در ادامه مراسم دکتر ایمان نُویِّد رئیس دانشکده علوم بهداشتی دانشگاه امریکایی بیروت؛ حضور در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی مطرح خاورمیانه را باعث خرسندی خود دانستند. ایشان در ادامه به معرفی دانشکده علوم بهداشتی دانشگاه امریکایی بیروت پرداخته و مطالبی را در خصوص وضعیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه بیروت؛ وضعیت شاخص های سلامت در لبنان؛ وضعیت پوشش بیمه های سلامت در لبنان بیان نمودند. ایشان خاطر نشان کردند امیدوارم در آینده ارتباطات علمی و پژوهشی میان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه بیروت گسترش یابد زیرا انتقال دانش و تجربه میان دو دانشگاه با قدمت خاورمیانه مزایا و برکات فراوانی را به همراه خواهد داشت.

در انتهای مراسم پس از اهدای میثاق نامه دانشگاه علوم پزشکی به اساتید جوان و تازه جذب شده دانشکده(آقای دکتر کشاورز و خانم دکتر اصلانی)؛ به کلیه اساتید به رسم تقدیر؛ یک شاخه گل توسط دکتر براتی و دکتر نُویِّد اهدا گردید.

در پایان به عنوان حسن ختام؛ اساتید حاضر در جلسه و مهمانان خارجی با هم عکس یادگاری گرفتند.

لازم به ذکر است این مراسم به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و معاونت آموزشی دانشکده برگزار گردید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-2-12 11:10        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ