درخشش دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور

دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور، توانستند 3مدال رنگین و دیپلم افتخار در حیطه‌های انفرادی و گروهی کسب کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در حیطه کار آفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم که در این المپیاد برای بار اول به دیگر حیطه‌ها اضافه شده بود، تیم "نجمه بردبار" و "میلاد احمدی مرزاله" جزء راه یافتگان به ۱۰ تیم برتر بوده که موفق به دریافت مدال برنز گروهی شد، همچنین در این حیطه "میلاد احمدی‌مرزاله" موفق به کسب مدال نقره انفرادی و "نجمه بردبار" مدال برنز انفرادی را دریافت کردند.
علاوه بر این، در حیطه مدیریت، "فاطمه آتشی" از دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی موفق به کسب دیپلم افتخار در این حیطه شد.
مرحله گروهی دهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم‌پزشکی کشور، به میزبانی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران در ۶ حیطه برگزار گردید.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-6-3 12:56        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ