برگزاری کارگاه آموزشی نگارش علمی مقالات به زبان انگلیسی

کارگاه نگارش علمی مقالات به زبان انگلیسی در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، گروه سلامت در بلایا و فوریت های پزشکی از برگزاری کارگاه آموزشی نگارش مقاله به زبان انگلیس در روز نهم مهرماه با تدریس دکترشکرپور از اساتید برجسته گروه زبان با حضور اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی خبر داد.

دکتر « محمدی نیا » بیان کرد:در این کارگاه به موضوعات زیر پرداخته شد.
1- دلایل رد شدن مقالات ایرانی ازسوی مجلات انگلیسی
2- نکات قابل توجه در ارتقاء سطح نگارش مقاله و بالا رفتن شانس پذیرش
3- موارد پلجریسم یا دزدی ادبی به صورت مصداقی توضیح داده شد و اساتید با مشارکت در بحث گروهی، تجارب علمی خود را به اشتراک گذاشتند.
4- نکات گرامری، نگارش انگلیسی و کوتاه کردن جملات علمی در متون انگلیسی با بررسی یک مقاله به صورت تفصیلی بیان شد.
5- همچنین کاربرد و عدم کاربرد واژه The در هنگام نگارش با پخش فیلم آموزشی به مخاطبین آموزش داده شد.

وی افزود:در انتها نکات کاربردی برای مطالعه بیشتر در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-10 8:52        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ