برگزاری جشن عید نیمه شعبان در دانشکده

مراسم جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه شریف با حضور معاونین، اساتید و همکاران، در روز دوشنبه مورخ 95/3/3 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، در ابتدای این جشن پس از تلاوت روح بخش آیات قرآن کریم توسط همکار و قاری محترم آقای آبیار؛ کلیپ های تصویری مناجات با حضرت مهدی(عج) پخش گردید و پس از آن حجت الاسلام حاج آقامهرابی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت حجت به همکاران، تقارن این اعیاد فرخنده را با حماسه فتح خرمشهر به فال نیک گرفته و مطالبی را در خصوص مهدویت و وظایف شیعیان در عصر غیبت بیان نمودند.

در ادامه تعدادی از همکاران به بیان دلنوشته های خود در خصوص ظهور آن حضرت پرداختند و از طرف معاونت فرهنگی دانشکده به زیباترین دلنوشته ها جوایزی اهدا گردید. در انتها آقای ابراهیمی همکار هنرمند دانشکده به همراه دوست هنرمندشان آقای حسینی برنامه مولودی خوانی و دف نوازی را اجرا کردند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-3-4 10:31        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ