بازدید جمعی از اعضای هیئت بورد گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی از دانشکده  مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی
جمعی از اعضای هیئت بورد گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی از جمله دکتر مسعود فردوسی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر محمدرضا امیراسماعیلی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در نشستی که با حضور ریاست و اعضای هیئت علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در تاریخ 20/12/93 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید، مسائل و مشکلات این رشته را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مورد بحث و بررسی قرار دادند.در ابتدا، دکتر براتی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ضمن تشکر از اعضای محترم هیئت بورد و خیر مقدم به ایشان، به نقش موثر دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در توانمندسازی دانشجویان، مدیران و منابع انسانی دانشگاه اشاره نمودند.سپس خانم دکتر کاوسی معاون آموزشی دانشکده گزارشی از آخرین وضعیت آموزشی گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی را به اطلاع حاضرین رساندند.
در ادامه نشست، اعضای هیئت علمی گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده، نقطه نظرات خود را در خصوص مواردی همچون جایگاه رشته در نظام سلامت، ضرورت بازنگری سرفصل ها و محتوای دروس، لزوم انتخاب یک بیمارستان به عنوان فیلد آموزشی دانشجویان و سایر موارد تبیین کردند.در نهایت آقای دکترفردوسی خاطرنشان کردند هدف از این بازدیدها رفع نواقص و کاستی های موجود در رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی می باشد.همچنین دکتر امیر اسماعیلی نیز در سخنان خود به نقش متمایز دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی شیراز و لزوم تعامل بین بخشی با سایر بخش ها تاکید نمودند.

در انتهای این مراسم، اعضای بورد از دانشکده بازدیده نموده و جلسه ای با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی این رشته برگزار گردید
.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1393-12-20 14:57        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ