اولین و دومین دوره از سری جدید کارگاه های توانمندسازی مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی فارس با حضور رئیس محترم دانشگاه، معاونین محترم توسعه مدیریت و منابع و درمان و هم چنین جمعی از اساتید برجسته دانشگاه، با برنامه ریزی و هماهنگی کمیته توانمندسازی مدیران متشکل از معاونین محترم توسعه، درمان وبهداشتی ودانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در تاریخ های 30/11/93 و 1/12/93- 7/12/93و 8/12/93 در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهدای انقلاب و با حضور روسا ومدیران بیمارستانها وروسای شبکه شهرهای شیراز، خرامه، استهبان، زرقان، فیروزآباد، اقلید، ممسنی  برگزار گردید.
دکتر ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سخنان خود با اشاره به اینکه درصد قابل قابل توجهی از مدیران کشور ما دانش آموخته ی رشته مدیریت نبوده و آشنایی زیادی با مباحث علمی دانش مدیریت ندارند، برضرورت آموزش مباحث علوم مدیریت به مدیران تاکید نموده و خاطر نشان کردند برقراری ارتباط و تعامل سازنده بین اساتید رشته مدیریت و مدیران دانشگاه سبب هم افزایی و کمک به حل مشکلات و چالش های دانشگاه علوم پزشکی خواهد شد.ایشان در بخشی دیگر از سخنان خود بر ضرورت کاربردی بودن مباحث آموزشی این کارگاه ها تاکید نموده و خواستار تمرکز مباحث آموزشی کارگاه بر حل مشکلات و چالش های فعلی مراکز بهداشتی و درمانی شدند.
دکتر ایمانیه در انتها از تلاش های دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی جهت برگزاری این کارگاه ها و هم چنین مدیران دانشگاه به جهت حضور فعال تقدیر نمودند.در کارگاه های توانمندسازی مدیران ارشد دانشگاه، مباحث  برنامه ریزی عملیاتی، مدیریت تغییر، نظارت و کنترل، مدیریت بحران، انگیزش، مهارت های ارتباطی بصورت کارگاهی وهمراه با کارگروهی مطرح گردید.لازم به ذکر است این کارگاه در هفته های آینده نیزبه کار خود ادامه خواهد داد.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1393-12-17 9:28        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ