مقام اول استارت آپ حوزه ی سلامت و سلامت همراه

دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی موفق به کسب مقام اول استارتاپ حوزه سلامت و سلامت همراه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر « رکسانا شریفیان» مدیرگروه اطلاعات سلامت داشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از موفقیت فرنازخادم الحسينی، فاطمه زارعیان و راضیه محمدی دانشجويان مقطع کارشناسی ارشد رشته های انفورماتیک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در کسب مقام اول استارتاپ حوزه سلامت و سلامت همراه خبر داد.

مدیرگروه اطلاعات سلامت بیان کرد: بازی جدی یک رسانه مهم فزاینده است که علاوه بر سرگرمی، معطوف به آموزش، یادگیری و تغییر اجتماعی بوده و در پی تعمیق یادگیری همراه با سهولت است. در سال های اخیر استفاده از  بازی های دیجیتال در حوزه سلامت، تحت عنوان «بازی های درمانی» با هدف انگیزش و بهبود رفتارهای سلامت افزایش یافته است.

وی افزود: «بازیگوش» یک بازی جدی جهت تقویت شنوایی کودکان کم شـنوای رده سنی سه تا پنج سال و برگرفته از آزمون تواناست. آزمون توانا آزمونی جهت تعيين سطح مهارتهاي شنوايي كودكان كم شنواي رده سنی سه تا پنج سال، با آگاهی از مجموعه واژگان كودكان شنوا و ناشنوا در این مقطع سنی می باشد. چارچوب كلي اين آزمون كه داراي چهار زيرآزمون آگاهي از وجود صدا، تمايزگذاري بين اصوات، شناسايي اصوات و درك جمله است. بازی بازیگوش به گونه ای طراحی شده است که در طی مراحل بازی با تاکید بر چهار اصل آزمون توانا به تقویت شنوایی در کودکان کم شنوا می پردازد و به دلیل محیط جذاب بازی های رایانه ای می تواند به عنوان یک مکمل درمان به این کودکان کمک کند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-12-14 10:15        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ