پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت دهه کرامت و روز دختر

دکتر فرهاد لطفی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پیامی آغاز دهه کرامت و روز دختر را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در متن پیام دکتر لطفی آمده است که :
آغاز دهه کرامت، گرامیداشت میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) و در پایان این دهه عزیز ولادت هشتمین آفتاب سپهر امامت و ولایت امام علی بن موسی الرضا (ع) را به جشن و سرور می نشینیم.
با آغاز دهه کرامت عطر شمیم رضوی و فاطمی در سراسر کشور می پیچد، این دهه زمان مناسبی جهت ترویج معارف اهل بیت (ع) و نهادینه ساختن سبک زندگی اسلامی با الهام از آموزه های رضوی است .
اینجانب فرا رسیدن ایام ولادت باسعادت کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها، امام علی بن موسی الرضا علیه السلام و آغاز دهه کرامت و گرامیداشت روز دختر را به همه شیفتگان اهل بیت(ع) به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده و امیدوارم خداوند متعال توفیق معرفت اهل بیت (ع) و بهره‌مندی از شفاعت این گوهرهای زیبای هدایت و سعادت را به همه ما مسلمانان، عنایت نماید.

دکتر فرهاد لطفی

رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی