حضور رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به عنوان دبیر علمی در آخرین ماژول آموزشی مدیران بیمارستان کلان منطقه 5 در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، آخرین ماژول آموزش مدیران بیمارستان از مجموع ماژول های هفت گانه با موضوع مدیریت اطلاعات در مجتمع فرهنگی، آموزشی، ورزشی و رفاهی ولایت از 29 لغایت 31 خرداد ماه به مدت 3 روز با حضور 5 نفر از مدرسین کشور برگزار گردید.
در پایان دکتر فرهاد لطفی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، به عنوان دبیر علمی، در خصوص اهمیت ماژول های آموزشی و نقش آن در عملکرد مدیران صحبت نمود. در ادامه در خصوص شیوه آزمون و ارائه گزارش برنامه بهبود عملکرد توضیحاتی ارائه داد.

شایان ذکر است کلیه اقدامات اجرایی توسط مدیران حوزه معاونت توسعه دانشگاه "دکتر فتاحی"،" دکتر فصیحی نیا"و " آقای ناصری نژاد" انجام گردید
.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-4-12 8:26        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ