اولین دانشجوی دکتری تخصصی (PhD)دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی با دفاع از رساله خود فارغ التحصیل گردید

جلسه دفاع از رساله دکتری آقای محمد خمر نيا دانشجوي رشته مديريت خدمات بهداشتي درماني؛ با حضور رئیس، معاونین، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده در روز دوشنبه مورخ 10/12/94 از ساعت 11.30 الي 13در محل سالن كنفرانس دانشكده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی؛ آقاي محمد خمرنيا با دفاع از رساله دکتری خود تحت عنوان  " طراحي و اجراي سيستم ثبت كامپيوتري دستورات پزشكCPOE در بخش مراقبت هاي ويژه عمومي بيمارستان نمازي شيراز و تعيين تاثير آن بر خطاهاي پزشكي " به عنوان اولین دانشجوی مقطع دکتری تخصصی (PhD) دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز فارغ التحصیل گردید. این رساله به راهنمايي خانم دكتر شريفيان و آقای دکتر كشتكاران و همچنین مشاوره آقایان دکتر براتی و دکتر زند انجام گرفته است.داور داخلی این پایان نامه آقای دکتر رضائیان زاده و داور خارجی، آقای دکتر کلهر از دانشگاه قزوین بودند.

در انتهای جلسه رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، ضمن عرض تبریک به آقای خمر نیا و تیم پژوهشی، دانش آموختگی موفقیت آمیز اولین دانشجوی مقطع دکتری تخصصی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی را رویدادی مهم و فرخنده دانست. رئیس مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد : انشاا... این پژوهش های ارزشمند گره گشای مشکلات و چالش های نظام سلامت کشور باشد. دکتر "براتی" خاطر نشان کرد : امیدوارم با تلاش مجدانه و مداوم دانشجویان عزیز و اساتید محترم، شاهده رشد و بالندگی و تعالی روز افزون دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در تمامی عرصه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مدیریتی نظام سلامت باشیم.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-12-11 9:13        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ