معاون پژوهشی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی هفته کتاب و کتابخوانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر ریتا رضایی معاون پژوهشی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی به اساتید، دانشجویان و کتابداران عزیز خاطر نشان کرد: کتابخانه دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی مجموعه ای از منابع مختلف از جمله بیش از 3000 عنوان کتاب فارسی ، نزدیک به 1000 عنوان کتاب لاتین مرتبط با رشته های موجود در دانشکده (مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، اقتصاد سلامت ، انفورماتیک پزشکی، فناوری اطلاعات سلامت، سیاستگذاری سلامت و سلامت در بلایا ) به اضافه زمینه های موضوعی مختلف از جمله کتب روانشناسی، مذهبی، آموزش زبان انگلیسی، پزشکی عمومی، کامپیوتر و ... ، حدود 800 پایان نامه ( تعداد 200 مورد مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی )، نزدیک به 1000 عنوان ایبوک همچنین پوشش دهنده تعداد زیادی از منابع الکترونیک از طریق ایجاد دسترسی به بانکهای اطلاعاتی داخلی و خارجی می باشد.

وی افزود:کارکنان کتابخانه شنبه ها تا چهارشنبه ها از ساعت 7:45 تا 15:30 آماده خدمت رسانی به مراجعین می باشند.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-8-28 14:27        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ