دیدار عمومی ریاست دانشکده با کارکنان و اعضای هیئت علمی به مناسبت دهه نورانی کرامت

دیدار عمومی ریاست دانشکده با کارکنان و اعضای هیئت علمی و مراسم گرامیداشت دهه کرامت در تاریخ 16/5/95 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی؛ این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام ا...  قرآن مجید توسط آقای آبیار آغاز گردید. رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در ابتدای این جلسه میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) و روز دختر و فرارسیدن دهه کرامت را تبریک گفته و از تلاش های یکایک همکاران دانشکده در ماه های گذشته تشکر نمود. دکتر براتی در سخنان خود با اشاره به واگذاری مدیریت بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) به دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، این موضوع را که برای اولین بار در کشور صورت گرفته را یک دستاورد ارزشمند برای دانشکده و در راستای اصلی ترین مطالبه دانشجویان دانست و خاطر نشان کرد: امیدوارم با همکاری و مشارکت همه ی دانشجویان، اساتید و همکاران دانشکده؛ خواست ریاست محترم دانشگاه که همان الگو شدن این بیمارستان در سطح کشور به عنوان مرکزی با مدیریت اثربخش، کارامد و مبتنی بر اصول علمی است محقق گردد.

دکتر براتی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به پذیرش 8 دانشجو در مقطع دکتری تخصصی(PhD) در سه رشته مدیریت خدمات بهداشتی، مدیریت اطلاعات سلامت و سلامت در بلایا در مهرماه سال جاری؛ این رویداد را فرصتی مغتنم و نقطه عطفی برای دانشکده قلمداد نمود و از تلاش های همکاران معاونت آموزشی و حوزه تحصیلات تکمیلی به جهت تلاش در خصوص راه اندازی دو رشته جدید تقدیر نمود.

رئیس مرکز تحقیقات مدیریت سلامت و منابع انسانی دانشگاه در ادامه سخنان خود به اقدامات مثبت صورت گرفته در حوزه پژوهشی از جمله چاپ 11 شماره از مجله JHMI و فعالیت های مرکز تحقیقات دانشکده اشاره نمود و گفت: انشاا... با تلاش شما و دانشجویان عزیز این فعالیت ها با قوت بیشتر ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع) در ادامه صحبت های خود از درخشش همکاران دانشکده در مسابقات قرآنی تشکر نموده و حضور این عزیران را مایه افتخار برای دانشکده توصیف کرد.

در ادامه مراسم  امام جماعت دانشکده حجت الاسلام حاج آقا بذرافشان هم در سخنان خود ضمن تبریک ایام نورانی میلاد حضرت معصومه(س)، امام رضا (ع) و حضرت احمدبن موسی(ع) به بیان آموزه ی اخلاقی از امام خمینی (ره) پرداختند.

در ادامه مراسم به جهت تقدیر از درخشش همکاران قرآنی دانشکده هدایایی به آنها تقدیم گردید. پس از آن فرصت در اختیار حاضرین قرار گرفت و هریک از همکاران نقطه نظرات خود در خصوص مسائل مطرح شده بیان نمودند.

در انتهای برنامه حاضرین در یک فضای صمیمی و در کنار هم به صرف ناهار پرداختند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-17 12:26        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ