برگزاری اولین جلسه ژورنال کلاب دانشکده در سال1397

پيرو اطلاع رساني‏ هاي انجام شده در مورد جلسات ژورنال كلاب دانشكده و دعوت از اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشكده، برخي اساتيد و دانشجويان خارج از دانشكده، مديران بيمارستان ‏ها، و مسئولان دانشگاه علوم پزشكي از طريق كانال ‏هاي ارتباطي، در تاريخ27/1/1397 اولين جلسه ژورنال كلاب دانشكده در سال جديد برگزار گرديد. در اين جلسه جناب آقاي مهرداد كرجي زاده، از دانشجويان دكتراي مديريت اطلاعات سلامت به ارائه مقاله‏اي با عنوان Prevalence of computerized physician order entry systems–related medication prescription errors: A systematic review كه در مجله International Journal of Medical Informatics  در سال 2018 منتشر شده، پرداختند. اين مقاله، به ‏صورت مرور نظام مند به بررسي سيستم هاي كامپيوتري ثبت دستورات پزشك و خطاهاي تجويز داروي مرتبط با آن پرداخته بود.به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در اين جلسه اساتيد گروه هاي مديريت خدمات بهداشتي و درماني و مديريت اطلاعات سلامت و برخي از دانشجويان حاضر در جلسه به بررسي و تبيين يافته هاي مقاله و همچنين نقد مقاله پرداختند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-2-19 14:04        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ