برگزاری چهارمین جلسه ژورنال کلاب دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال95

چهارمین جلسه ژورنال کلاب دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال95 با حضور فعال دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی در تاریخ 95/6/29 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ در این ژورنال کلاب، سرکار خانم دکتر اصلانی، عضو هیئت علمی گروه فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی به ارایه مقاله ای با عنوان:

The impact of a computerized decision aid on empowering pregnant women for choosing vaginal versus cesarean section delivery: study protocol for a randomized controlled trial

که در مجله Trials در سال 2015 منتشر شده، پرداختند. این مقاله، به صورت پروتکل منتشر شده بود و جذابیت و کاربرد ویژه‏ای برای مخاطبان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی داشت. ایشان در ابتدا به تشریح نوع مطالعه و ویژگی‏ها و کاربردهای انتشار پروتکل پرداختند. در ادامه‏ ی این جلسه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مباحثی را پیرامون روش کار و نوع مطالعه مطرح نمودند که موجب غنای علمی جلسه شد. در ادامه حضار به بحث و تبادل نظر در مورد قسمت‏های دیگر مقاله پرداختند و پیشنهادهایی برای انجام پژوهش ‏هایی در راستای مقاله مورد بررسی ارایه گردید. همچنین، در این جلسه علاوه بر اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده، برخی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سایر دانشگاه‏ها و مدیران بیمارستان‏ها نیز حضور داشتند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-7-4 12:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ