برگزاری سومین جلسه ژورنال کلاب دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال95

سومین جلسه ژورنال کلاب دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال95 با حضور فعال دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی در تاریخ 95/4/28 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ در این ژورنال کلاب، خانم عظیمه قربانیان دانشجوی دکترای مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی به ارایه مقاله ای با عنوان:

Using the scenario method in the context of health and health care–a scoping review

که در مجله BMC medical research methodology در سال 2015 منتشر شده، پرداخت. این مقاله با روش نسبتاً جدیدی انجام شده بود و بار علمی مناسبی برای مخاطبان داشت.

در ادامه‏ ی این جلسه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مباحثی را پیرامون روش کار و انواع مطالعات مروری و Scoping Review مطرح نمودند که موجب غنای علمی جلسه شد. همچنین حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص قسمت‏های دیگر مقاله پرداختند و پیشنهادهایی برای انجام پژوهش ‏های آتی در راستای مقاله مورد بررسی توسط خانم قربانیان و سایر شرکت کنندگان ارایه گردید. همچنین، در این جلسه علاوه بر اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده، برخی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سایر دانشکده‏ ها و دانشگاه ‏ها نیز حضور داشتند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-4-30 13:26        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ