برگزاری اولین ژورنال کلاب دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال 95

اولین ژورنال کلاب دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی در سال 95 با حضور فعال اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده در روز سه شنبه مورخ 95/2/13 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ در این جلسه سجاد دلاوری دانشجوی دکترای اقتصاد سلامت با راهنمایی دکتر زهرا کاووسی به ارائه مقاله ای با عنوان:

"How do doctors choose where they want to work? – Motives for choice of current workplace among physicians registered in Finland

1977–2006"

که در مجله Health Policy در سال 2014 منتشر شده، پرداخت. در این جلسه 9 نفر از اساتید و 19 نفر از دانشجویان (4 دانشجوی دکترا و 15 دانشجوی ارشد) حضور داشتند. در پایان این جلسه حضار به بحث و تبادل نظر در مورد نکات مطرح شده در مقاله پرداختند و نکاتی پیرامون بهبود جلسات ژورنال کلاب مطرح شد که در قالب یادداشتی برای همه افراد دعوت شده ارسال گردید تا زمینه ی بهبود جلسات آتی فراهم شود. همچنین عنوان و تاریخ جلسه بعدی که در تاریخ 3/3/1395 برگزار می گردد، به اطلاع حضار رسانده شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-2-19 11:02        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ