پیام تسلیت رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، به مناسبت شهادت حضرت امام محمد التقی (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمود رضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پیامی فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت امام محمد التقی (ع) تسلیت گفت. در این پیام آمده است:
حضرت امام محمد التقی (ع) با برگزاری جلسات مناظره و مباحثه به ترویج احکام الهی و آموزه های قرآنی پرداخته و در تبیین نظام ولایی به عنوان نظام کامل قرآنی در حوزه سیاسی عملکردی بی نظیر داشتند، ضمن اینکه با تاکید بر تقویت بنیه علمی مسلمانان همواره می کوشیدند تا جهان اسلام را به سلاح علم و ایمان مجهز کنند. از منظر حضرت جوادالائمه (ع) علم و دانش یکى از مهمترین عوامل رسیدن به کمالات عالى دنیوى و اخروى به شمار می آید. اینجانب فرارسیدن سالروز شهادت نهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، مظهر جود و سخا حضرت امام محمد التقی (ع) را به تمامی مسلمانان و شیعیان جهان به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی تسلیت عرض نموده و امیدوارم که در سایه الطاف الهی و با تأسی به آن امام همام، خود را به زیور علم و ایمان بیاراییم و کسب معرفت و دانش را سرلوحه برنامه‏ زندگى خویش در عرصه های گوناگون فردی و اجتماعی قرار دهیم.

دکتر محمودرضا پیروی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی