برگزاری جلسات دوره ای مدیران روابط عمومی دانشکده ها در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی

سلسله جلسات دوره ای مدیران روابط عمومی دانشکده ها با حضور مدیر روابط عمومی دانشگاه و همکاران ایشان و رئیس دانشکده مدیریت در تاریخ 23/3/94 در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر رضا زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه ضمن خیر مقدم به همکاران، هدف از برگزاری سلسله جلسات دوره ای مدیران روابط عمومی دانشکده ها را تعامل و ارتباط نزدیک تر مدیران در جهت ارائه راهکارهای ممکن جهت حل مشکلات موجود و تقویت نقاط قوت مجموعه، در راستای ارتقای همه جانبه دانشگاه دانستند.

در ادامه جلسه آقای دکتر براتی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی ضمن خیر مقدم به مدیران روابط عمومی و ابراز خرسندی دانشکده مدیریت از میزبانی این جلسه، از تلاش ها و موفقیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه، آقای دکتر رضا زاده و همکارانشان تقدیر نمودند. دکتر براتی در ادامه به بیان مطالبی آموزشی در خصوص جایگاه و نقش منحصر به فرد روابط عمومی در سازمان ها پرداخته و ویژگی های یک روابط عمومی پویا را برشمردند و خاطر نشان کردند عملکرد روابط عمومی از جمیع جهات در موفقیت سازمان تاثیرگذار است و لازم است مدیران ارشد سازمان ها با درک این مهم، تعامل سازنده با واحدهای روابط عمومی داشته باشند.

در ادامه مدیران روابط عمومی دانشکده ها به بیان نقطه نظرات و مشکلات و چالش های واحدهای خود پرداختند.

سپس آقای دکتر رضازاده به پاسخ و تشریح برخی مسائل پرداختند و ضمن تشکر از حضور همکاران، خواستار تداوم مشارکت و تعامل بیش از پیش آنها شدند.

در انتها دکتر رضازاده از همکاری دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی به جهت میزبانی این جلسه تقدیر نمودند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-3-25 8:51        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ