برگزاری جلسات دوره ای دیدار رئیس محترم دانشکده با پرسنل واحدها

جلسات دوره ای دیدار رئیس محترم دانشکده با پرسنل واحدهای مختلف دانشکده در تاریخ 24/3/94 در سالن کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر براتی نزدیک شدن به حلول ماه مبارک رمضان را به همکاران تبریک گفته و این ماه مبارک را فرصتی برای بندگی خدا و نزدیک شدن به حضرت حق دانستند.

در ادامه ایشان در خصوص مشکل غذای همکاران که در جلسات قبل توسط آنها مطرح شده بود بیان کردند : پس از پیگیری و بررسی راه حل های موجود، تمهیدات لازم برای این موضوع صورت گرفته و انشاا... از بعد ماه مبارک رمضان، غذا با قیمت مناسب برای همکاران تهییه میگردد.

در ادامه جلسه بعضی از همکاران مشکلات خود را نظیر بحث سرویس رفت و برگشت به دانشکده را مطرح نموده که دکتر براتی بیان کردند انشاا... پس از بررسی مشکل با همکاری معاونت پشتیبانی دانشکده و امور اداری، این مسئله در اسرع وقت برطرف میگردد.

در ادامه دکتر براتی ضمن تشکر از همه ی همکاران در خصوص ارتقا دانشکده در بحث تحول اداری، در خصوص برنامه ها و اهداف آتی دانشکده توضیحاتی را ارائه دادند و خواستار تلاش بیش از پیش همکاران در راستای رسیدن به این اهداف شدند.

در انتهای جلسه همکاران حاضر و رئیس دانشکده از زحمات و تلاش های پرسنل خدماتی دانشکده تقدیر نمودند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-3-26 9:29        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ