برگزاری کارگاه اینترنت اشیاء و کاربرد آن درسلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، کارگاه اینترنت اشیاء و کاربرد آن درسلامت توسط دفتر استعداد های درخشان و کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده با حضور دکتر مهدی نصیری عضو هیئت علمی گروه مدیریت اطلاعات سلامت برگزار گردید.

«دکتر نصیری» بیان کرد: با رشد تعداد اشیاء در دنیا نسبت تولید اشیاء به انسانها در سال 2020 به 6/5 تخمین زده می شود .

او افزود: مفهومی با نام اینترنت اشیاء در سالهای اخیر ارائه شده است که در آن دو ویژگی تعریف می شود؛ مانیتور و کنترل فعال اشیاء.

در واقع در اینترنت اشیاء به دنبال گفتمان اشیاء هستیم.اینترنت اشیاء دارای لایه سنسور ( برای جمع آوری داده )، بستر شبکه ای انتقال، پلت فرم نرم افزاری و تحلیل کلان داده است .

«دکترنصیری» افزود: از جمله کاربردهای اینترنت اشیاء، در حوزه سلامت و پزشکی است که کاربرد هایی در راستای مدیریت بهتر منابع ، کاهش هزینه ها و ... دارد .

وی در پایان بیان کرد :پایش سلامت بیماران بخصوص در نقاط دور، کنترل و توزیع مناسب خون در بانک اطلاعاتی خون ، ردیابی آنلاین تجهیزات پزشکی، بیماران و پرسنل در بیمارستان، کنترل رعایت قوانین بیمارستان توسط پرسنل و کنترل مصرف دارو توسط بیمار از نمونه های کاربرد اینترنت اشیاء در حوزه سلامت است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-8-30 11:26        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ