دوره آموزشی مدیریت هوش هیجانی در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در روز یکشنبه یکم مهر ماه دوره آموزشی با عنوان مدیریت هوش هیجانی در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.
«فاطمه بیتا»کارشناس ارشد روانشناسی گفت: هوش هیجانی شامل شناخت و کنترل عواطف و هیجان های خود است. وی اظهار کرد: هوش هیجانی (عاطفی)، توانایی برای مدیریت اضطراب و کنترل تنش‌ها و انگیزه، امیدواری و خوش بینی در مواجهه با موانع در راه رسیدن به هدف است.

همچنین وی افزود: شخصی که آی کی یو بالایی دارد سه مولفه هیجان‌ها را که عبارتند از مولفه‌های شناختی، فیزیولوژیکی و رفتاری را به طور موفقیت آمیزی با یکدیگر تلفیق می‌کند. وی ادامه داد: در سال‌های گذشته IQ (ضریب هوشی) نشان دهنده میزان موفقیت افراد بوده است.
«فاطمه بیتا» با اشاره به اینکه در دهه اخیر محققان دریافتند که IQ تنها شاخص ارزیابی موفقیت یک فرد نیست، تصریح کرد IQ: عاملی وراثتی و ثابت است اما هوش هیجانی تحت تاثیر شرایط محیطی است.

وی در رابطه با فواید تقویت هوش هیجانی گفت: استرس، تمرکز و بازدهی مثبت شما را کاهش داده و واکنش های شما را تحت تاثیر قرار می دهد. یکی از مهمترین تاثیرات تقویت هوش هیجانی در افراد، کاهش و مدیریت استرس است. هوش هیجانی به افراد، کمک می کند تا بتوانند هم استرس و هیجانات خود را و هم استرس و هیجانات اطرافیان خود را مدیریت کنند. همچنین عزت نفس پایین و ناسالم به شما احساس بی‌ارزش بودن می‌دهد و مانع موفقیت یا لذت بردن از دستاوردهایتان می‌شود.
او در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از مسائلی که برای هر انسانی لازم و واجب است تا بتواند با وجود آن زندگی شاد و سالمی داشته باشد، عزت نفس بالا و سالم است. تقویت هوش هیجانی به افراد کمک می‌کند تا با عزت نفس بالاتری زندگی کنند.
این دوره مورد بحث و استقبال دانشجویان قرار گرفت.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-1 14:35        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ