رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بازدید از بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) تاکید کرد: کوشش جدی کارکنان بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) برای اجرای دقیق راهنماهای بالینی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)، بر کوشش جدی برای اجرای دقیق راهنماهای بالینی در این بیمارستان به عنوان نخستین بیمارستان اجراکننده آن در کشور، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، دکتر "محمدهادی ایمانیه" رییس دانشگاه علوم پزشكي شيراز به همراه دکتر "علی بهادر" معاون درمان دانشگاه، دکتر "سید محمدکاظم تدین" قائم مقام معاون درمان و دکتر "کابیز ایرجی" قائم مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، در بازدیداز بخش های مختلف بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) شیراز، روندارایه خدمات و فعالیت های این بیمارستان را از نزدیک، مورد نظارت قرار دادند.

در ابتدای اين بازديد، پروژه در حال  بازسازي مسموميت ها در این بیمارستان، مورد بازديد قرار گرفت.

دكتر ايمانيه  از بخش مسموميت هاي  بيمارستان حضرت علي اصغر (ع)، به عنوان مركز مسموميت هاي استان ياد كرد و خواستار سرعت بخشیدن به کار بازسازي اين  مجموعه شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و هیات همراه، در ادامه از بخش اورژانس بيمارستان بازديد كردند.

دكتر ايمانيه در ادامه، در نشستي با مسوولان این بیمارستان، انعقاد تفاهم نامه با مدیركل بيمه سلامت كشور را يكي از نمونه هاي بارز عملکرد مثبت این بیمارستان برشمرد و تاکید کرد: سياست هاي كميته كشوري كه يكي از اعضاي اين كميته، وزير بهداشت و درمان كشور است، بر تدوين و اجرايي كردن راهنماهای بالینی اهتمام جدي دارد.

او از رییس و مسوولان این بیمارستان خواست تا با هماهنگی و تعامل با دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه، مبحث راهنماهای بالینی را به شکل دقیق تری پیش ببرند.

دكتر ايمانيه همچنین خطاب به سرپرستاران حاضر در این نشست، مهمترين دغدغه نظام سلامت را همراهي با ارباب رجوع و رفع مشكلات آنان دانست و نسبت به قرار دادن این امر مهم در سرلوحه فعالیت های آنان، تاکید کرد.

اجرای راهنماهاي باليني و اجرايي كردن آن ها، براي نخستین بار در كشور، در  بيمارستان حضرت علي اصغر(ع) شیراز و با استفاده از دانش اعضاي هيات علمي دانشكده مديريت و اطلاع رساني، در حال پيگيري است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-6-28 9:41        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ