نهمین همایش بین المللی مدیریت بیمارستانی

نهمین همایش بین المللی مدیریت بیمارستانی در روز چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 29 و 30 شهریور در سالن همایشهای رازی تهران برگزار گردید. در این همایش که با حضور اساتید بین الملل بیمارستانهای مطرح جهان برگزار شد: تجربه های موفق داخلی در قالب سخنرانی و کارگاه، سمینار تخصصی همزمان و همچنین کارگاه معرفی نوآوری های جدید در حوزه تجهیزات ارائه گردید.

در پایان جلسه نیز از دست اندرکاران برنامه آموزشی مدیران بیمارستان تقدیر به عمل آمد.

شایان ذکر است که در کلان منطقه 5 آمایشی کشور، سرکار خانم نیک منش مدیر بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) به عنوان منتخب مدیران که بالاترین نمره را در آزمون جامع مدیران به خود اختصاص دادند و همچنین آقای دکتر  محمد جواد مرادیان نیز که به عنوان منتخب مدرسین دوره  از بین کلیه مدرسین کشوری معرفی شدند؛ مورد تقدیر قرار گرفتند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-7-5 9:06        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ