پیام تبریک رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به مناسبت ولادت با سعادت امام علی النقی (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دکتر محمودرضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پیامی میلاد با سعادت دهمین پیشوای شیعیان، امام علی النقی (ع) را تبریک گفت.
در متن پیام آمده است:
امام علی النقی علیه السلام معدن لطف و صفا، گستره‏ی عظیم ولایت، پناه درماندگان، آیینه‏ تمام نمای عصمت، هادی امّت، اسوه‏ی مجد و شرافت، نای پرخروش ولایت و ناخدای کشتی هدایت بودند که در دوران عمرشان جز به راهنمایی و راهبری انسان ها مشغول نبودند.
عمده اقدامات حضرت علی النقی (ع ) در مدت امامت، شناساندن و تبیین مذهب جعفری، آموزش و نشر احکام اسلامی و تربیت شاگردان و مبلغان دین بود .
امام هادی (ع) نه تنها تعلیم و گسترش و نگاهبانی از فرهنگ اسلامی را عهده دار بودند و ذره ای از آگاه ساختن مردم نسبت به حقایق مذهبی دریغ نکردند، بلکه در مقابله پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر متوکل عباسی در جهت احقاق حق مسلمانان اقدام نمودند .
اینجانب، پانزده ذیحجه میلاد امام پاکی و روشنایی، ستاره‏ راهنمای بشریت، گنجینه‏ ارزشمند کرامت، قله بلند فضیلت،برگزیده‏ی خداوند سرمد، حضرت امام هادی (ع) را به همه شیعیان جهان به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده، تبریک عرض نموده و آرزومندم همگان در دنیا بتوانند زندگی سراسر معنویت در سایه سار برکات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و در آخرت از شفاعتشان بهره مند گردند.

دکتر محمودرضا پیروی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی