کارگاه آموزشی کاربرد GIS در حوزه سلامت در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر لیلا محمدی نیا معاون  EDO دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، از برگزاری کارگاه کاربرد GIS یا سامانه اطلاعات جغرافیایی در حوزه سلامت با تدریس دکتر فریدالدین پیرویان عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی خبرداد.

دکتر«فریدالدین پیرویان» بیان کرد: سامانه اطلاعات جغرافیایی، یک سامانه رایانه ای است برای مدیریت و واکاوی اطلاعات جغرافیایی که توانایی گردآوری، ذخیره و نمایش اطلاعات جغرافیایی را دارد. هدف نهایی این سامانه، پشتیبانی برای تصمیم گیری های پایه گذاری شده بر مبنای داده های جغرافیایی است که از ترکیب لایه های متفاوت داده با روش های مختلف و اهداف گوناگون به دست می آید و در حوزه سلامت بسیار پرکاربرد است.

دکتر«لیلا محمدی نیا» بیان کرد:  این کارگاه که در روز شنبه چهاردهم مهرماه از ساعت 9 الی 12 با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعم از دانشجویان دکترای سلامت دربلایا، دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی تشکیل شد، با همکاری اموراداری و واحد IT دانشکده، همه کامپیوترهای سالن به نرم افزار GIS مجهزشده بودند و شرکت کنندگان در حین کارگاه می توانستند مطالب آموزش داده شده را تمرین کنند.

او افزود:در این کارگاه مفهوم
GIS و کاربردمطرح گردید و همچنین نحوه کار با نرم افزار با داده هایی که از سوی مدرس در اختیار دانشجویان قرار گرفت در قالب ده تمرین آموزش داده شد.

با توجه به وسعت مطالب آموزشی این کارگاه می تواند در راستای آموزش GIS تداوم یابد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-16 11:39        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ