پیام تبریک ریاست، اساتید و کارکنان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به برگزیدگان بخش شفاهی بیست و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، ریاست، اساتید و کارکنان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی در پیام های جداگانه به برگزیدگان بخش شفاهی جشنواره قرآن و عترت تبریک گفتند.

استاد گرامی، جناب آقای دکتر روانگرد

م   موفقیت شما را در کسب مقام دوم رشته قرائت به روش ترتیل در مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت تبریک عرض         می نماییم. امید است در پرتو قرآن کریم در کلیه مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

همکار گرامی،جناب آقای آبیار

موفقیت شما را در کسب مقام اول رشته قرائت به روش تحقیق در مرحله دانشگاهی بیست و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت تبریک عرض می  نماییم. امید است در پرتو قرآن کریم در کلیه مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

ریاست، اساتید و کارکنان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-3 8:06        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ