پیام تبریک رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمود رضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک گفت.
در این پیام آمده است که :
روز عید غدیر، عظیم ترین اعیاد زمین و آسمان است، واقعه غدیر رخدادی عظیم و عیدی بزرگ است.
غدیر نشانه و رمزى است که از تداوم خط نبوّت حکایت مى کند و نقطه تلاقى کاروان رسالت با طلایه داران امامت است. غدیر دریایى از معارف و چشمه اى است که تا پایان هستى مى جوشد.
غدیر تداوم رسالت محمد(ص) در ولایت علی(ع) را عینیت می بخشد. غدیر عید پیمان و میثاق و عهد است.عيد ولايت و امامت فرا مي‌رسد و شيعيان جهان به شكرانه تكميل دين و اتمام نعمت همگان با عرشيان و فرشيان اين روز بزرگ را جشن خواهند گرفت.
اینجانب به نوبه خود فرارسیدن عید غدیر خم، روز امامت و ولایت را به محضر آقا امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و عاشقان ولایت و امامت به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خدواند متعال مسئلت دارم: به یمن این عید بزرگ، همه ما را از نعمت هدایت و سعادت رستگاری دو جهان برخوردار فرماید و ما را از پیروان راستین صراط مستقیم خود قرار دهد و در این صراط سعادت و خوشبختی حفظ فرماید.

دکتر محمودرضا پیروی

رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی