برگزاری ششمین جلسه ژورنال کلاب دانشکده

در روز دوشنبه مورخ 1396/10/04 ششمین جلسه ژورنال کلاب دانشکده برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای ابراهیم کرامت‏فر، از دانشجویان فعال کارشناسی ارشد اقتصاد سلامت به ارایه مقاله‏ ای با عنوان Demand for health insurance marketplace plans was highly elastic in 2014–2015که در مجله Economic Letters در سال 2017 منتشر شده، پرداختند.به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در این جلسه آقای دکتر لطفی (رییس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی)، به بررسی و تبیین مفهوم کشش در بازار مراقبت سلامت پرداختند و مورد توجه حضار رشته‏ های مختلف دانشکده قرار گرفت. در ادامه حضار به بحث و تبادل نظر در مورد قسمت‏های دیگر مقاله پرداختند و ابهامات موجود در مقاله مورد بررسی قرار گرفت.همچنین ریاست دانشکده از شروع مجدد روند برگزاری جلسات ژورنال کلاب و همراهی اعضای هیئت علمی و دانشجویان خرسندی خود را اعلام کردند و ابراز امیدواری کردند که روند همچنان ادامه پیدا کند. دکتر دلاوری، مسئول برگزاری جلسات ژورنال کلاب از همکاری دانشجویان و اساتید دانشکده به ‏ویژه دکتر بیاتی که نقش موثری در برگزاری جلسات ژورنال کلاب دارند، تشکر کردند.
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-10-9 12:58        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ