برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان کارشناسی ورودی 91 دانشکده + تصاویر

جشن فارغ التحصيلي دانشجويان رشته هاي مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و فناوری اطلاعات سلامت(مقاطع کارشناسی ورودی 91) در تاريخ 95/3/9 با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آقای دکتر عزیزی، رئیس دانشکده آقای دکتر براتی، معاونين و اساتيد دانشكده مدیریت و اطلاع رسانی در سالن اقبال بیمارستان نمازی برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛  اين مراسم با تلاوت آيات روح بخش قرآن كريم آغاز شد. سپس مجری توانمند آقای منعم ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به معرفی برنامه های جشن فارغ التحصيلي دانشجويان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پرداخت. مراسم با برنامه هاي سخنراني آقایان دکتر براتی؛ دکتر عزیزی و خانم دکتر کاووسی ادامه یافت. همچنین ؛ برنامه موسیقي زنده و مسابقه برگزار شد. پس از آن دانشجویان و خانواده های آنها، به تماشای کلیپ خاطرات دوران خوش دانشجویی نشستند.

در ادامه؛ دانشجويان در حضور اساتید دانشکده و خانواده های خود با قرائت سوگندنامه، دريافت تنديس و گرفتن عسكهاي يادگاري خاطرات شیرین لحظات جشن دانش آموختگی خود را ثبت نمودند.

در انتها، کیک جشن دانش آموختگی دانشجویان بریده شد و مراسم با پذیرایی خاتمه یافت.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-3-16 10:11        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ