برگزاری جشن دهه فجر انقلاب اسلامی

مراسم جشن دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور رئیس محترم دانشکده؛امام جماعت دانشکده، اساتید و پرسنل در سالن کنفرانس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، در ابتدای این مراسم پس از تلاوت روح بخش آیات قرآن کریم توسط همکار و قاری محترم آقای آبیار؛ کلیپ های تصویری از ورود تاریخی امام خمینی(ره) در دوازدهم بهمن 1357 به میهن و سخنرانی ایشان در بهشت زهرا و همچنین سرودهای خاطره انگیز انقلاب پخش گردید.

در ادامه برنامه دکتر براتی رئیس محترم دانشکده ضمن یاد کردن از امام راحل و شهدای انقلاب، فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی را به همه ی همکاران تبریک گفته و این ایام خاطره انگیز را نمونه ای بارز از پیروزی حق و تفکر الهی بر باطل و تفکر غیرخدایی دانستند. همچنین امام جماعت دانشکده حجت الاسلام حاج آقا شیردل ضمن تبریک ایام الله دهه فجر؛ به تشریح شخصیت والای حضرت امام خمینی پرداختند و به بیان بخشی از سخنان امام در روز دوازدهم بهمن پرداختند.

در ادامه آقای ابراهیمی همکار هنرمند دانشکده به همراه دوست هنرمندشان آقای حسینی برنامه دف نوازی را اجرا کردند. همچنین در ادامه تعدادی از همکاران به بیان خاطرات خود از روزهای بهمن 57 پرداختند و در انتها به همکارانی که خاطرات خود را بیان نمودند به رسم یادبود جوایزی اهدا گردید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-11-18 14:03        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ