پیام تبریک رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی به مناسبت اول ذی الحجه، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر محمود رضا پیروی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در پیامی اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و هفته ازدواج را تبریک گفت.در این پیام آمده است:
سرسبزترین روز عالم ، روز اول ذی الحجه است که در آن روز زیباترین سرود هستی در گوشه گوشه شهر زمزمه شد و روشن‏ ترین پیوند در فصلی از تاریخ به نام ازدواج آسمانی آب و آیینه به ثبت رسید . اول ذی الحجه ، سالروز ازدواج و پیوند آسمانی دو الگوی انسانیت و ایمان حضرت امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) است که به عنوان الگویی شایسته برای امر ازدواج و ایجاد یک زندگی سعادتمند، باید مورد توجه همه دختران و پسران و جوانان عزیز ایران اسلامی قرار گیرد.
اینجانب به نوبه ی خود آغاز هفته ی ازدواج و سالروز بزرگداشت این پیوند مبارک را تمام مسلمین جهان به ویژه اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم جامعه ی ما با الگو پذیری از ازدواج آسان و ساده زیستی آن بزرگواران معصوم فرهنگ تسهیل در ازدواج جوانان را در تمام خانواده ها نهادینه کند.
امید است جوانان با الگو گرفتن از سیره و زندگی ائمه اطهار و ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) با ازدواجی آگاهانه ، به هنگام و آسان به پیوندی پایدار دست یابند.

دکتر محمودرضا پیروی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی