دیدارعمومی انتهای سال 94 ریاست دانشکده با کارکنان و اعضای هیئت علمی

آخرین دیدارعمومی ریاست دانشکده با کارکنان و اعضای هیئت علمی در سال94 در تاریخ 17/12/94 در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی؛ در این نشست که آخرین دیدار عمومی ریاست دانشکده با کارکنان و اعضای هیئت علمی در سال94 محسوب می گردید؛ دکتر براتی در ابتدای جلسه ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) و دهه فاطمیه را به همکاران تسلیت گفته و در سخنانی ضمن اشاره به موفقیت ها و توفیقات دانشکده در یکسال گذشته؛ این توفیقات را حاصل کارگروهی و تلاش دسته جمعی تک تک همکاران دانشکده دانست. دکتر براتی در ادامه سخنان خود گفت: "از همه ی همکاران عزیز و اساتید گرامی به جهت زحمات صورت گرفته در سال گذشته تشکر میکنم و پیشاپیش فرارسیدن سال نو را تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال جدید سالی همراه با موفقیت ها و پیشرفت های مادی و معنوی برای کشورعزیزمان، نظام سلامت و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی باشد."

در ادامه جلسه امام جماعت دانشکده حجت الاسلام حاج آقا شیردل هم در سخنان خود ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س)، به بیان چندین آموزه ی اخلاقی پرداختند. حاج آقا شیردل در ادامه سخنان خود گفت:"در قرآن کریم و سیره اهل بیت تاکید زیادی به گذشت و بخشش شده است و چقدر زیبا خواهد بود اگر ماهم با دلی عاری از کدورت و ناراحتی نسبت به یکدیگر به استقبال بهار و سال نو برویم". حاج آقا شیردل در انتهای بیانات خود از همکاران خواست با روبوسی و حلالیت طلبی به آموزه اخلاقی مطرح شده عمل نمایند.

در ادامه جلسه به جهت تقدیر از تلاش همکاران در سال 94 هدایایی به آنها تقدیم گردید. همچنین در انتها همکاران با گرفتن عکس یادگاری به استقبال سال نو رفتند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-12-18 10:18        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ